Over ons

De Proxsys-League

De Proxsys-League is opgericht op 1 september 2007 als vereniging Z.V.V. De Oosterbliek met als doel om het zaalvoetbal in Gorinchem weer nieuw leven in te blazen. In samenwerking met Martin Klop en het bedrijf Proxsys is de hoofdsponsor al ruim 10 jaar verbonden aan de League!

Inmiddels is het zaalvoetbal een begrip in Gorinchem en spelen er wekelijks 36 bedrijven teams (36 heren-teams ) mee in Sporthal de Oosterbliek, de Van Rappardhal en de Hoefslag. Daarnaast zijn er dit jaar ook 27 jeugdteams die in 4 poules wekelijks op vrijdagmiddag met zeer veel plezier en respect de zaal betreden.

Het bestuur bestaat uit:
Voorzitter: Michiel van Zanten
Secretaris: Chamith van Vuuren
Penningmeester: Jaco Vonk
Algemene zaken: Vincent Vlot
Jeugdzaken: Corné van Rosmalen
Strafcommissie: Corné van Rosmalen en Chamith van Vuuren

Samenwerking

De Proxsys League werkt nauw samen met de zaalvoetbalverenigingen uit de regio. Begin seizoen werd bijvoorbeeld weer kampioenenbal gespeeld waarbij de kampioenen uit de regio tegen elkaar uitkomen. Niet zo zeer om te kijken wie er nou het beste is, maar vooral om de verschillende besturen en organisaties de kans te geven eens bij elkaar in de keuken te laten kijken. Ook wordt er informatie uitgewisseld en gesproken over de aanpak van de verschillende verenigingen.

Neem ook eens een kijkje op de sites van deze verenigingen:
RVZ Tiel'85 www.tiel-85.nl
OWS'88 Sliedrecht www.ows88.nl
Eteha Papendrecht www.zvveteha.nl
De Wieling Hardinxveld www.dewieling.nl
ZVV de Jager Giessen www.zvvdejager.nl
CFM/Transito Werkendam www.cfmerwede.nl

Fotografie
Voor de foto's op de website zijn we erg blij dat we samenwerken met onze huisfotograaf Jan Walgaard

Proxsys Cup
Ook organiseert het Proxsys League bestuur dit jaar wederom in samenwerking diverse (zaal)voetbalfanaten de Proxsys Cup. Deze derde editie van de Proxsys Cup zal een vergelijkbare opzet kennen als de vorige editie.

Volg de cup via www.proxsys-cup.nl

Media Partner
In samenwerking met onze media partner de BDU hebben we ter ere van ons 10-jarig bestaan een special uitgebracht. De special is hier terug te vinden.