Nieuwe Teams Altijd Welkom!! Proxsys Jeugd League

31 augustus 2020

Beste voetballiefhebber,

Afgelopen jaren heeft u met een of meerdere teams deelgenomen aan een van onze jeugdcompetities of bent u betrokken geweest bij een van onze activiteiten.
Daarom ontvangt u van ons deze uitnodiging voor deelname aan de jeugd zaalvoetbalcompetitie. Dit geld ook voor teams die nog niet meegedaan hebben aan de Proxsys Jeugd League voorgaande seizoenen....
NIEUWE TEAMS ZIJN ALTIJD WELKOM!!

Aankomend jaar willen we opnieuw een jeugdcompetitie starten voor verschillende leeftijdscategorieën. We willen voort boorduren op de vernieuwde opzet van het afgelopen jaar die we samen met ZVG en CFM (gerenommeerde zaalvoetbalclubs) hebben opgezet. Ook de uitbreiding van de 4e leeftijdscategorie (Jo9 competitie) is zeer goed ontvangen afgelopen seizoen.

De contributie is afhankelijk van het aantal inschrijvingen (max €200 per team per jaar). De wedstrijden zullen net als afgelopen seizoenen plaatsvinden in de van Rappardhal tussen 15.30-19.00 uur. (begin oktober t/m eind juni). Graag ontvangen wij voor 12 september 2020 per mail onderstaand schema ingevuld van jullie retour.

Bent u geïnteresseerd of heeft u vragen kun u contact opnemen via jeugd@proxsys-league.nl of via q.bartens@gorinchem.nl.

Geeft uw u jeugd ook de kans!!

Met sportieve groet,

De Jeugd Proxsys-league