FC De Lekkerbekkies Kampioen poule C

03 september 2020

Gisterenavond speelde FC de Lekkerbekkies hun wedstrijd in poule C tegen Team Tredion.
Bij winst van Lekkerbekkies en puntenverlies van nummer 2 Werkendam United
zou Lekkerbekkies kampioen zijn van poule C.

In een gelijkopgaande 1e helft tegen Team Tredion was de ruststand 1-1 .
De 2e helft was het verzet gebroken van Team Tredion en was Lekkerbekkies niet te stoppen en scoorde er in de 2e helft lustig op los .
Door doelpunten van 3 keer Nick van Vuuren, Michiel Broer,Sjors Hendriks,Rob van den Boom en Robert Scheurwater werd de eindstand 7-2 voor Lekkerbekkies.
Werkendam United verspeelde later op de avond punten tegen MKB door een 3-3 gelijkspel.

Door dit resultaat is Lekkerbekkies niet meer te achterhalen door Werkendam United en mag Lekkerbekkies zich kampioen noemen van poule C seizoen 2019/2020.

Door 17 overwinningen en slechts 1 nederlaag en een mooi doelsaldo tot nu toe van 191 voor en 41 tegen is FC De Lekkerbekkies de terechte kampioen van poule C.

Namens bestuur van harte gefeliciteerd!!