Start seizoen 23/24

10 september 2023

Beste teamleiders,

via deze weg willen we jullie aan de start van het nieuwe seizoen even meenemen in een aantal praktische zaken.

ScheenbeschermersSommigen van jullie hebben het al gehoord via de app, maar dit seizoen is het verplicht om scheenbeschermers te dragen voor alle spelers. Deze regel van de KNVB zal vanaf nu dan ook worden nageleefd door de scheidsrechters. Dit betekent dat als er een speler geen scheenbeschermers draagt, deze niet deel mag nemen aan de wedstrijd. Mocht het gebeuren dat er hierdoor niet voldoende spelers zijn om de wedstrijd te spelen zal dit resulteren in een reglementaire nederlaag. We begrijpen dat dit voor sommigen van jullie als een vervelende regel zal voelen, maar we moeten hierin mee met de KNVB omdat we onder hun vlag spelen. Communiceer dit tijdig naar je teamleden en eventuele reservespelers en doe bijvoorbeeld een extra setje in de kledingtas.
Rabobank clubsupportDe Rabobank clubsupport actie is weer begonnen! Jullie kunnen via de app of online stemmen als je klant bent bij de Rabobank. Dit kan ons als vereniging weer extra geld opleveren waarmee we de kosten laag kunnen houden. Het zou fijn zijn als jullie dit in jullie teamapp willen delen.
SpelerslijstenVan veel teams hebben we de selectie alweer binnen en ingevoerd op de website. Voor de teams die dit nog niet op orde hebben wil ik vragen om dit zo snel mogelijk te doen. Spelers die niet staan ingeschreven mogen niet meedoen. Gebeurd dit wel betekent dit dat de wedstrijd automatisch wordt verloren. Check onze website dus even goed en stuur je aanpassingen door zodat je niet voor verassingen komt te staan.
WedstrijdschemaWe maken nog enkele aanpassingen aan het schema. Als deze compleet is zal hij naar jullie worden gestuurd. Let vooral ook goed op de site en als je dingen tegenkomt die niet lijken te kloppen, laat het ons dan zo snel mogelijk weten dan kunnen we het aanpassen.
OpruimenVoor de teams die als laatste op de avond spelen in 1 van de sporthallen, vergeet niet om de doeltjes op te ruimen. Het team dat zaalwacht heeft is verantwoordelijk voor het opruimen van de tafel en de stoelen. Als je hierover vragen hebt kun je terecht bij de sporthalbeheerder.
Jeugd-leagueHalf oktober zal ook de jeugd-league weer van start gaan. Op vrijdagmiddag wordt er elke 4/5 weken een hele middag worden gespeeld in de leeftijdscategorie├źn O9, O11, O13 en O16. Als je nog clubs, teams of voetballertjes kent die interesse hebben dan horen we het graag!

We hopen dat jullie veel plezier hebben weer in de zaal en als er vragen zijn dan horen we het graag.

Met vriendelijke groet namens het bestuur,
Michiel van Zanten

Supercup W7080002