Proxsys League UPDATE CORONA

09 juli 2020

Naar aanleiding van de eerste wedstrijden van vorige week hebben we vanuit de SGS bericht gehad over de maatregelen ivm Corona.
Er zijn een aantal maatregelen waar we ons met zijn allen aan moeten houden om verantwoord te kunnen blijven sporten tot aan de zomervakantie. Ondanks dat het wellicht wat lastig of onhandig kan zijn, gaan we ervanuit dat jullie begrip hebben voor deze maatregelen en blij zijn dat we de kans krijgen om weer te spelen.

Procedure: Alle spelers moeten al omgekleed in wedstrijdkleding de sporthal betreden. Eenmaal binnen is het de bedoeling dat iedereen de looproutes aanhoud die op de vloer zijn aangegeven. Eenmaal in de sporthal kunnen de tassen en kleding worden neergelegd en kunnen de buitenschoenen worden omgewisseld voor de zaalschoenen. Eventueel publiek kan plaatsnemen op de tribune. Na afloop van de wedstrijd worden wederom de looproutes gevolgd richting de kleedkamer. Daar heeft ieder team 15 minuten om te douchen. Hierna dient de kleedkamer netjes verlaten te worden in de richting van de looproutes. Check ook nog even het filmpje van de SGS dat we op onze Facebook pagina hebben geplaatst.

Kantine In de Hoefslag en van Rappardhal zijn de kantines open. In de Oosterbliek is dit afhankelijk van de openingstijden van Dukes.

Wedstrijdschema er zijn nog enkele wijzigingen gekomen in het programma. Kijk op de site voor het actuele schema tot aan de zomer.

Beker-W7060004