Proxsys League hervatting competitie 2019/2020

30 augustus 2020

Beste zaalvoetballers,

vanaf morgen starten we weer in de zaal na de vakantieperiode. We spelen door tot ongeveer eind september om de huidige competitie af te ronden. We hopen dat jullie er weer zin in hebben! Vergeet niet om verstandig om te gaan met de regels omtrent Corona. Als je klachten hebt of in afwachting bent van de uitslag van een test, mag je niet spelen!

Procedure: Alle spelers moeten al omgekleed in wedstrijdkleding de sporthal betreden. Eenmaal binnen is het de bedoeling dat iedereen de looproutes aanhoud die op de vloer zijn aangegeven. Eenmaal in de sporthal kunnen de tassen en kleding worden neergelegd en kunnen de buitenschoenen worden omgewisseld voor de zaalschoenen. Eventueel publiek kan plaatsnemen op de tribune. Na afloop van de wedstrijd worden wederom de looproutes gevolgd richting de kleedkamer. Daar heeft ieder team 15 minuten om te douchen. Hierna dient de kleedkamer netjes verlaten te worden in de richting van de looproutes. Check ook nog even het filmpje van de SGS dat we op onze Facebook pagina hebben geplaatst.

Kantine In de Hoefslag en van Rappardhal zijn de kantines open. In de Oosterbliek is dit afhankelijk van de openingstijden van Dukes.

Wedstrijdschema er zijn nog enkele wijzigingen gekomen in het programma. Kijk op de site voor het actuele schema.

Foto Jan Walgaard