Prijswinnaars Proxsys Jeugd League

06 juni 2017

Jeugd competitie 2016/2017

De jeugd competitie van jongens van 12 t/m 15 jaar is weer afgelopen. Traditioneel werd er afgesloten met een wedstrijd tussen de trainers/begeleiders van de teams en het sterrenteam. Deze wedstrijd werd afgetekend gewonnen door de jonkies van het sterrenteam. Die daarmee deze fantastische competitie, vol spannende wedstrijden, sportieve concurrentie en actie afsloten. Alle teams speelde vol enthousiasme met daarbij sportiviteit als uitgangspunt. In verschillende categorie├źn konden prijzen worden gewonnen; De sportiviteitprijs, beste speler, beste keeper en uiteindelijk de topscorer van de competitie. De prijzen werden uitgereikt door Gorinchemse zaalvoetbalhelden Sjors Hendriks en Jeffrey Scheffers van Jogaderes CF en Maxim Kavika en Hichem Farhou van ZVG.

De sportiviteitsprijs ging naar Fustalkillers, met hun teamspirit en gepast respect voor de tegenstanders hebben ze veel wedstrijden gewonnen. De prijs voor beste speler ging naar Imad Amjahed van het SNS Gorcum Street Soccer team. Hij coachte zijn team, hield ze gemotiveerd om door te gaan tot het einde en was een ware leider in het veld! In de categorie de beste keeper was de prijs voor Leon Hovenstadt van Transito 1. Met zijn lange uitgooien en snelle reflexen hield hij zijn team vaak op de been.
Als laatst de drie topscoorders van de competitie van 2016/2017. Met afstand op de eerste plek eindigde Adbel Hassat van The Mall met 37 goals! Tricks, overspel en mooie doelpunten waren zijn handelsmerk. Op gepaste afstand eindigde Pascal van Arkel van de FutsalKillers als tweede met 27 goals. Hij eindigde net voor Imad Amjahed van SNS Gorcum Street Soccer team die met 24 doelpunten derde werd. De absolute hoofdprijs ging uit eindelijk met overmacht naar het team van The Mall Jongerenwerk. Zij verloren slechts een keer, een knappe prestatie van de mannen van coach Leenard Kanselaar. Zij mogen zich terecht een jaar lang de kampioen van Gorinchem noemen.

Hierbij feliciteren wij alle prijswinnaars en bedanken wij vol trots andere teams en spelers die mee hebben meegespeeld, tot volgend jaar!