Prijsuitreiking eerste Proxsys Jeugd League

08 maart 2014

Jeugdcompetitie in stijl afgesloten!

Afgelopen vrijdag 07-03 was de prijsuitreiking van de eerste jeugd proxsys-league en dit werd een bijzondere aangelegenheid met enkele bijzondere prijsuitreikers en een mooie wedstrijd als afsluiting!

Er moesten nog een aantal prijzen worden verdeeld. Net zoals bij de senioren stonden er bekers klaar voor de beste speler, beste keeper, topscorer(s) en natuurlijk de Fair Play Cup!

Na een korte speech van de voorzitter waarin hij aanhaalde trots te zijn op het feit dat de gemaakte afspraken over respect door iedereen nageleefd waren kon jeugdbestuurslid Jeroen van Middelkoop het woord geven aan Jeffrey Scheffers. Deze lokale held en ambassadeur van het Gorcum Streetsoccer mocht de prijs voor beste keeper uitreiken aan Jurgen de Beer, de keeper van Jogadores CF u15.
De speciaal van de KNVB afgevaardigde Paul Janssen was onder de indruk van de middag en wist met trots de Fair Play Cup uit te reiken aan de jongens van CFM/Transito 3!
Jeroen zelf kon twee bekers weggeven. De titel van topscorer werd gedeeld door Younes Farhou en Emre Gulpinar, die beiden maar liefst 19 goals wisten te maken in 14 wedstrijden.
De beste speler werd uitgereikt door Ruud Brood (foto) De Gorinchemse toptrainer én ambassadeur van Gorcum Streetsoccer mocht de prijs uitreiken aan Bart Jongejan.
De eerste wisselbokaal werd meegenomen door de kersverse kampioenen van SPORTHIER! United.

Na de verdeling van de prijzen werd er nog gevoetbald, een selectie opgesteld uit alle 8 de teams speelde tegen een combinatie van begeleiders van de teams en enkele bestuursleden. Dat de jeugd de toekomst heeft bleek wel uit het feit dat de selectie van de jeugdteams overtuigend wist te winnen met 9-6 in een aantrekkelijk duel!

Op naar volgend seizoen!