Papendrecht wint KAMPIOENENBAL Gorinchem 2019πŸ†

10 september 2019

Op deze maandagavond 09-09 in de van Rappardhal en de onverwachte absentie van de kampioen uit Tiel namen de kampioenen van Gorinchem, Papendrecht, Sliedrecht,Hardinxveld en Giessen het tegen elkaar op tijdens het jaarlijkse #kampioenenbal en werd het een zeer geslaagde voetbalavond.
De winnaar van verleden jaar #kampioenenbal 2018 Verboo Administratie uit Giessen deed lang mee in de titelrace maar moest toch zijn meerdere erkennen in de kampioenen van Gorinchem Los Majos Rojos en Papendrecht Papecity Wokplanet . Wat tevens ook de laatste wedstrijd van het toernooi was. De winnaar van dat duel mocht zich winnaar van het kampioenenbal Gorinchem 2019 noemen. Het werd een open wedstrijd met voldoende mogelijkheden. Los Majos Rojos nam nog wel een 1-0 voorsprong maar PapeCity knokte zich goed terug in de wedstrijd en nam brutaal een 1-3 voorsprong. Los Majos kwam nog goed terug tot 2-3 maar door 2 uitstekende counters van PapeCity werd uiteindelijk de eindstand 2-5 .

De eindstand :
1: PapeCity Wokplanet Papendrecht Eteha Slangtechniek
2: Los Majos Rojos Gorinchem
3: Verboo Administraties Giessen ZVV De Jager
4: Atenta Belastingadvies Sliedrecht Zaalvoetbalvereniging Sliedrecht OWS '88
5: StamSolve Hardinxveld Zaalvoetbalvereniging De Wieling

Bestuur Proxsys League feliciteert Papecity Wokplanet & the Bridge Papendrecht met hun 1e prijs. Verder willen we alle ploegen en begeleiders bedanken voor hun inzet en sportiviteit tijdens dit toernooi. En tenslotte ook de heren scheidsrechters.
We wensen iedereen een mooi seizoen toe !!

Op de foto,s gemaakt door πŸ“Έ Michiel van Zanten
- de winnaar #kampioenenbal Gorinchem 2019 PapeCity Wokplanet
-Vincent Vlot reikt de beker πŸ†uit aan de aanvoerder van Papendrecht
-2e plaats: Los Majos Rojos Gorinchem
-3e plaats: Verboo Administraties Giessen