Nieuwe scheidsrechters gezocht!

21 februari 2024

In een zoektocht naar nieuwe zaalvoetbalscheidsrechters houdt de KNVB in april 2024 een scheidsrechterscursus in samenwerking met de zaalvoetbalverenigingen Proxsys-league en OWS’88 uit Sliedrecht.

Het kost jou slechts vier lesavonden en dan mag je zaalvoetbalwedstrijden fluiten in Gorinchem en omgeving. Als je de smaak echt goed te pakken hebt, zijn er na deze cursus zelfs mogelijkheden om door te stromen naar de KNVB. Wist je dat je als scheidsrechter ook een leuk zakcentje kunt verdienen? Per twee gefloten wedstrijden (40 minuten) ontvang je € 26,–. Dat is omgerekend bijna € 17,– per uur.

KNVB-docent
De KNVB Scheidsrechters Opleiding III wordt gegeven in de Van Rappardhal aan Wijnkoperstraat 5. Een docent van de KNVB stoomt de cursisten in vier avonden klaar voor het scheidsrechtersvak. Mannen en vrouwen, die ouder zijn dan 16 jaar, kunnen deze cursus gratis volgen, omdat de kosten worden betaald door de Proxsys-league en zaalvoetbalvereniging OWS’88 uit Sliedrecht.

Aanmelden
Ook mensen die de Nederlandse taal minder goed beheersen zijn van harte welkom. Het is hoofdzakelijk een mondelinge cursus. Heb je interesse? Meld je dan aan voor deze cursus. Stuur een mailtje naar het bestuur van de Proxsys-league via: secretaris@proxsys-league.nl