Afgelopen maandag was de bekerfinale tussen Goedhart / Metselwerken en IBW.
De koplopers van poule A en B op dit moment.
Afgelopen donderdag en vrijdag waren de ingelaste halve finales .
Donderdag 2 juli moest IBW tegen DT Transport in de Oosterbliek.
IBW won dit verrassend na een 1-0 achterstand met 3-1 door 3 doelpunten van Toine van der Pijl.
Goedhart/Metselwerken moest een dag erna tegen Werkendam United dat verrassend in de kwartfinale Los Majos Rojos uitschakelde.
Ook Goedhart kwam met 1-0 achter maar maakte dat goed door met 4-1 te winnen door doelpunten van 2 keer Remco Klein en
1 maal Jarno Kraaij en Johan Woltman.

Na goeie voorzorgingsmaatregelen in en rond de speelzaal in de Oosterbliek betreft de Corona kon de wedstrijd beginnen.
Goedhart en IBW begon in een hoog tempo en dat resulteerde in een 1-0 voorsprong door Corné Van Rosmalen.
Goedhart schrok wakker en kwam gelijk terug in de wedstrijd en maakte er voor de rust nog 3 en IBW en nog 1 . Ruststand 3-2.
De 2e helft was het aan beide kanten afwachtend en hopen op fouten van de tegenstander . Goedhart dacht de buit binnen te hebben en na een mooie aanval via Johan Woltman kon Remco Klein de 4-2 maken. IBW schrok wakker en kwam gelijk terug via Corné van Rosmalen 4-3.
Met nog 2 minuten te spelen versierde Tesfalem Tekle ( IBW )een vrije trap en bij de 2e paal stond dezelfde Tekle op de goeie plek om de bal in te tikken en de eindstand op 4-4 te zetten op het scorebord in de Oosterbliek.

Dus moesten er penalty,s genomen worden .
De eerste van Toine van der Pijl ( IBW )werd gemist .
Daan Carpentier ( Goedhart) /Corné van Rosmalen ( IBW ) / Johan Woltman ( Goedhart ) maakten geen fout .
André van Rosmalen ( IBW ) miste de laatste penalty door een goeie redding van Arjan Versteeg en zodoende pakt Goedhart / Metselwerken de beker.

Onze huisfotograaf Jan Walgaard stond te popelen om weer foto,s te maken en was natuurlijk aanwezig bij deze bekerfinale.