Gedenkwaardige prijsuitreiking met geweldig resultaat tijdens de veiling voor Rowin!

01 juni 2016

Ook het alweer 9e seizoen van de proxsys-league ligt achter ons. Alle prijzen zijn verdeeld en iedereen kijkt weer voorzichtig vooruit naar het nieuwe seizoen. Met de veiling voor de rolstoel voor Rowin zijn we in ieder geval geëindigd met een knaller!

Nadat eerst Watch Out en Vakschilders zich veilig wisten te spelen ontvingen Goedhart Metselwerken en beker topscorer Florius Pelikaan de bekers uit handen van Rowin zelf. Hierna werd Arie Huigen (ZVL) gekroond tot beste speler van poule C, Gaby Alebrechse (Jogadores dames) tot beste keepster van poule C en Niels den Haan (Oekoeloekoe) als topscorer.
In poule B werd Ferhat Kaya (Mevlana/Yilmaz) beste speler, Mathijs de Groot (TEAM) beste keeper en wederom Ferhat Kaya topscorer.
In poule A kreeg Florius Pelikaan (Goedhart) de meeste stemmen voor beste speler, Martin Zwijgers (Goedhart) werd voor de 6e keer beste keeper en werden Samir Amanzada (100% voetbal) en Vincent Vlot (De Jongh Sport )topscorer.

Tijdens de prijsuitreiking in het sportcafé werden Jogadores U17, FC Motech en ZVV Oekoeloekoe gehuldigd als kampioenen, terwijl ook afscheid werd genomen van zaallegenden Elroy Verhoeven, Martin Zwijgers en Adriaan de Jong.

De sportiviteitsprijs en aanmoedigingsprijs gingen dit seizoen wederom naar NWAC en Vakschilders, dat is een mooie en zeer terechte beloning voor deze gezellige en sportieve teams!

Hierna kon de veiling voor Rowin beginnen. Waar gehoopt werd op 800 euro voor de rolstoel bleek als snel dat de zaalvoetballers er zin in hadden! Uiteindelijk werd er maar liefst 2730,- euro opgehaald waardoor de rolstoel besteld kan worden en ook het vervoer hiervoor een stap dichterbij komt! Al met al een mooie afsluiting van een mooi seizoen.

We hopen jullie in september allemaal weer terug te zien!