De jeugd is weer begonnen!

01 november 2018

De Jeugd Proxsys League is weer begonnen!

Voor kinderen van 9 t/m 16 jaar is de zaalcompetitie gestart op vrijdag 5 oktober 2018. Er wordt gespeeld in drie competities JO11, JO13 en JO16. Elke vrijdag wordt er gespeeld in de van Rappardhal te Gorinchem(m.u.v. de vakanties).

De wedstrijden worden goed bezocht. De volle tribunes zorgen voor veel sfeer en een mooie ambiance voor de kinderen, zaalvoetbal leeft in Gorinchem. We kunnen trots zijn op de zaalcompetitie voor de jeugd. Deze verloopt goed doormiddel van ondersteuning van Gorinchem Beweegt, CFM/Transito en ZVG/Cagemax. Daarnaast zijn er enkele mooie stageplaatsen gecreƫerd voor studenten van de Windroos. De leerlingen zorgen ervoor dat de wedstrijden, uitslagen, teams en de topscores allemaal zijn terug te vinden op onze website www.proxsys-league.nl.

De clubs/organisaties die aan de competitie meedoen zijn ZVG/Unitas, CFM/Transito, FC Kawin, The Mall Jongerewerk, Jogadores CF, FC Applebee, ASV Arkel, SNS Gorkum Street Soccer en GJS Gorinchem.

Bent u ook geĆÆnteresseerd om de jeugd extra te laten bewegen, neem dan contact met ons op via jeugd@proxsys-league.nl . U bent natuurlijk ook altijd welkom om tijdens de wedstrijden te komen kijken en aan te moedigen.

DSC_0004
DSC_0015
DSC_0035
DSC_0026