Covid-19 update

24 november 2021

Ondertussen spelen we alweer een aantal weken met de vernieuwde maatregelen. We zijn blij dat er nog veel wedstrijden door kunnen gaan en hebben begrip voor de teams die hebben aangegeven nu geen team op de been te kunnen brengen.

Dit betekent wel dat er af en toe een wedstrijd niet door kan gaan. Ook zijn er af en toe situaties dat er wedstrijden uit gaan ivm. besmettingen. We proberen zoveel mogelijk inhaalwedstrijden te plannen, maar helaas lukt dat niet altijd. De teams die tijdens deze periode helemaal geen wedstrijden spelen zijn:
- CFM Transito 3 (A)
- Rijschool Watch Out (B)
- De Derde helft (C)

Zoals eerder aangegeven zullen we vooralsnog proberen zoveel mogelijk te spelen zo lang het kan. Later in het seizoen zullen we kijken hoe we omgaan met de wedstrijden van bovenstaande teams.

Wel is het van belang dat we begrip voor elkaar blijven houden. Er is hier en daar wat frustratie richting sporthalbeheerders en beveiligers van de gemeente geweest betreft het naleven van de regels. We willen bij deze benadrukken dat dit niet de bedoeling is. Samen met deze mensen proberen we ervoor te zorgen dat we lekker kunnen blijven voetballen. Iedereen doet hiervoor zijn best. Als je vragen hebt over bepaalde keuzes of situaties kun je altijd contact opnemen met iemand uit het bestuur.

Met sportieve groet,

Michiel