Afmaken seizoen Proxsys League ivm Corona

02 juli 2020

Beste zaalvoetballers,

zoals jullie weten zijn er per 1 juli weer versoepelingen afgekondigd. Wij als bestuur van de Proxsys-League hebben aan de hand van deze nieuwe maatregelen enkele beslissingen genomen ten aanzien van de afronding van het huidige seizoen. Aangezien er per 1 juli weer binnen mag worden gesport, willen we proberen het seizoen nog zo goed mogelijk af te sluiten. Per locatie zullen er bepaalde looproutes zijn en zal iedereen zich aan de daar geldende hygiƫne regels moeten houden.

Beker: de halve finales en finale zijn ingepland en zullen we nog voor de zomervakantie spelen.
Halve Finale
02-07: 20.15 DT Transport -IBW
03-07: 20.15 Werkendam United - Goedhart/Metselwerken
Locatie : Oosterbliek

Competitie: We hebben besloten om de competities af te maken tot en met speelronde 20. Dit zal direct na de laatste zomervakantieweek plaatsvinden. Uiteindelijk zullen alle teams nog 3 of 4 wedstrijden spelen en in totaal dan allemaal 20 wedstrijden zullen hebben gespeeld. Degene die op dat moment bovenaan staat is kampioen. We houden qua wedstrijden in zulke mate rekening met het programma, dat de beslissing dan is gevallen of in alle redelijkheid niets meer zou veranderen aan de eindstand. Bijkomend voordeel is dat de teams die nergens meer om spelen dan ook iets meer tegen teams van ongeveer hetzelfde niveau zullen spelen. Op deze manier kunnen we dan ook op tijd weer starten aan het nieuwe seizoen zonder dat we een veel langer seizoen hebben dan gebruikelijk. Om dit nog verder te bespoedigen zullen we ook in de aankomende weken voor de vakantie nog een aantal wedstrijden inplannen. Zodra we van de SGS weten welke ruimte in welke sporthal we kunnen gebruiken dan sturen we jullie een planning voor die wedstrijden door!

Sporthallen: De SGS heeft aangegeven met looproutes te werken. Omkleden in de kleedkamer kan, daarna dienen alle spullen mee de zaal in te worden genomen. Na afloop kan er worden gedoucht met een maximum van 8 spelers per kleedkamer en een maximum van 15 minuten. Toeschouwers zijn toegestaan zo lang ze op de tribune de 1.5 meter aanhouden en niet schreeuwen.

Als jullie vragen hebben dan horen we het graag!

Proxsys League -J1300024