Ongekend spannend in poule B en C richting het kampioenschap!

04 mei 2017

Nu het einde van het seizoen dichtbij komt en de beslissingen lijken te gaan vallen, begint het weer erg spannend te worden in de verschillende poules. Wie pakt het kampioenschap, wie moet er spelen voor promotie/degradatie? Hieronder een overzichtje van de stand van zaken in de verschillende poules.


Poule A
Waar Jogadores al kampioen is, is het onderin nog wel erg spannend. IBW en ZVG 3 zullen uit gaan maken wie er laatste wordt, de ander zal sowieso een promotie/degradatieduel moeten spelen. Als ZVG 3 wint van Watch Out zal het in ieder geval niet direct degraderen. Watch Out speelt juist nog een de 10e plek te ontlopen. Als Zijnet hun laatste wedstrijd wint, dan moet het dit wel erg ruim doen want het doelsaldo is in het voordeel van Watch Out.

Poule B
In poule B lijkt Mevlana op weg naar de titel mede dankzij doelpuntenmachine Ferhat Kaya. Toch kan ZVG 4 ook nog steeds kampioen worden als het de laatste twee wedstrijden wint en Mevlana een misstap zou begaan. VHZ en Amotor spelen hierbij ook nog steeds vol mee voor de belangrijke plekken 2 en 3 die recht geven op een duel voor promotie. ZVG 4 en Amotor staan nog tegenover elkaar, dus dat beloofd een spannende pot te worden. Onderin strijden Team, Mykonos en Woonaccent nog tegen directe degradatie. Het zit erg dicht op elkaar en de teams zullen de laatste wedstrijden dus alles moeten geven! Ook Bierbarella moet nog opassen dat het niet op de 10e plaats terecht komt.

Poule C
In poule C is er nog niks beslist. Maar liefst 5 teams kunnen het kampioenschap nog opeisen en gaan voor een plek die recht geeft op een duel om promotie. Totaal Leegstandsbeheer heeft de beste papieren, maar FCSB, La Familia, Gastouder Fatima en Artiflex liggen op de loer! De laatste speelronden zullen dus beslissend zijn in de van Rappardhal.